Tuesday, 12 September 2006

HISHAMUDDIN MULA TUNJUKKAN 'KEJANTANAN'NYA SETELAH NASI HAMPIR MENJADI BUBUR


PULAU PINANG 12 SEPT : Ketua Pergerakan Pemuda Umno, Hishammuddin Hussein dilaporkan membidas KM Pulau Pinang Koh Tsu Kon kerana meletakkan syarat untuk bertemu sambil menggesa Ketua Menteri Pulau Pinang itu supaya segera menyelesaikan yang dibangkitkan oleh pergerakan itu secara lebih efisyen.

Sebelum ini, Koh dilaporkan media meletakkan syarat sebelum ingin bertemu dengan Pemuda Umno untuk membincangkan isu yang dianggap panas itu.

Hebat juga nampaknya Ketua Pemuda Umno, yang mula menunjukkan taringnya yang tersimpan lama. Kalau sebelum ini hanya Naib Ketuanya sahaja yang lantang bersuara, tetapi kini selepas Si Khairy itu diberi 'amaran' oleh MCA dan Gerakan dia pun dah 'sunyi sepi' menyorok entah di mana.

Kini tiba pula giliran Hishamuddin untuk menjadi juara. Tetapi Hishamuddin lupa bahawa Koh berani melakukan apa sahaja sebelum ini kerana 'kelembikan' dan kealpaan Pemuda Umno yang lansung tidak peduli tentang apa yang terjadi Pulau Pinang. Tetapi setelah nasi hampir menjadi bubur kini barulah Hishamuddin 'terhegeh-hegeh' nak bersuara menuntut itu dan ini.

Sudahlah Hishamuddin dan Pemuda kamu dah kenyang yang susah rakyat dan orang melayu.!!!!

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59