Saturday, 5 August 2006

ISLAM HADHARI HALALKAN PERTANDINGAN RATU CANTIK


SUBANG JAYA 5 OGOS :Di dalam negara Islam Hadhari yang di pimpin oleh Imamnya, Al Sheikh Al Imam Al Badawi rupa-rupanya pertandingan Ratu Cantik yang mendedahkan sebahagian besar tubuh adalah di halalkan. Buktinya media melaporkan bahawa misi mereka bukan sekadar bergelar wanita tercantik Malaysia tetapi lebih daripada itu di mana bagi 19 peserta peringkat akhir Miss Malaysia World 2006, dalam mengejar kemasyhuran, insan yang tidak bernasib baik tidak pernah dilupakan.

Inilah Islam Hadhari. Ratu cantik dibenarkan, musabaqah juga di adakan;ceramah agama dianjurkan, konsert juga di galakkan;masjid dibina,tempat-tempat maksiat juga dibiarkan;derma kepada orang miskin diberikan, sponsor kepada program maksiat juga diperuntukkan;kilang membuat makanan dan barangan diusahakan,kilang arak pun dibenarkan;gedung perniagaan dibantu,pusat judi juga diberikan lesen;Nasyid dibenarkan, konsert dan karaoke digalakkan. Malah bermacam-macam lagi perkara yang bertentangan dengan Islam di anjurkan dan dibenarkan oleh Islam Hadhari yang cukup memeningkan kepala kita untuk memikirkan dari mana dalil dan nas yang mereka ambil bag mengharuskan perkara-perkara tersebut.

Buktinya, wanita yang bakal dinobatkan sebagai wanita tercantik Malaysia itu, turun padang melakukan kerja amal dengan yang terbaru melakukan aktiviti bersama lebih 300 kanak-kanak dari enam buah rumah kebajikan di sekitar Lembah Klang.

Semua peserta ratu terbabit akan berentap untuk memburu gelaran sebagai Ratu Cantik Malaysia 2006 yang akan diadakan di Pusat Konvensyen Sime Darby dan pemenang akan mewakili Malaysia ke peringkat antarabangsa di Warsaw, Poland.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59