Tuesday, 30 May 2006

IKLAN ARAK TAK BOLEH TAPI KILANG ARAK TAK APAInilah cara Islam Hadhari untuk menutup kebatilan mereka. Imam Al-Badawi Wal Hadhari ketika menjawab soalan wartawan berkenaan penyiaran iklan arak dalam akhbar New Straits Time berkata bahawa "Iklan minuman keras atau sebarang iklan yang berkaitan minuman keras, tidak sepatutnya disiarkan dalam akhbar New Straits Times."

Tetapi dalam masa Imam Al-Badawi Wal Hadhari ini seolah-olah menutup mata dan hatinya membiarkan kilang Carlsberg tersergam di Shah Alam. Perkara lebih besar dari penyiaran iklan arak di NST.

Janganlah Imam Al-Badawi hendak berdolak-dalik lagi. Iklan tak boleh tapi buat arak boleh. Inilah dasar Islam Hadhari iaitu Islam ada HAD dan ada HARI. Islam hanya diamalkan ada had nya. Arak tak apa, judi boleh tapi Undang-undang Islam tak boleh. Pengamalan Islam ada harinya, iaitu pada hari orang besar mati kena pakai tudung, tiada orang mati tudung pun hilang. Inilah kecelaruan dan kesesatan Islam Hadhari. Ini baru dua tiga perkara banyak lagi perkara pelik tapi ajaib dalam Islam Hadhari ini.

MAKA JAUHILAH WABAK PENYAKIT YANG SANGAT MERBAHAYA INI.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59