Monday, 13 March 2006

UMNO SASARKAN TAMBAH AHLI 2,000 SEBELUM JUN. PAS BAGAIMANA?


BUKIT KATIL 13 MAC : Umno Bahagian Bukit Katil mensasarkan pertambahan ahli seramai 2,000 ahli sebelum Jun ini melalui kempen-kempen 'Keluargaku Ahli UMNO' yang kini sedang giat dijalankan.

Angka itu berdasarkan sasaran 10 peratus daripada jumlah ahli sehingga Disember 2005 iaitu seramai 19,867 orang daripada Bahagian Bukit Katil.

Malah sejak bulan Januari hingga hari ini (12 Mac), sejumlah 448 ahli baru telah didaftarkan melalui kempen-kempen yang telah dijalankan di setiap Dewan Undangan Negeri (DUN) yang terdapat di Bahagian Bukit Katil.

Lantaran dengan itu, Kempen ini akan diteruskan di peringkat Cawangan sepanjang bulan April dan Mei depan bagi merealisasikan hasrat pucuk pimpinan yang mahukan ahli UMNO menyertai parti yang sememangnya memperjuangan hak bangsa Melayu sejak zaman dahulu sehingga sekarang.

Secara keseluruhan, inilah masanya ahli UMNO mengambil peluang dengan melakukan daftar pemilih dan jika angka yang disasarkan menepati maka segala usaha yang dirancang oleh kerajaan pasti dilakukan dengan jayanya dan membuktikan keupayaan setiap ahli untuk terus membangunkan serta memajukan negara.

PAS BUKIT KATIL BAGAIMANA?

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59