Wednesday, 29 March 2006

ISLAM HADHARI SESAT DAN MENYESATKAN


(Gambar Hiasan)


Sekarang ini, sebelum berita perdana RTM jam 8 malam, disiarkan 'nasyid' Islam Hadhari. Saya baru menontonnya malam tadi sebab memang sudah lama tidak menonton berita RTM ini.

Memanglah sudah diketahui bahawa Islam Hadhari ini sesat dan menyesatkan. Manakan tidak judi, arak, pergaulan bebas, konsert, salam bukan muhrim dan banyak lagi semuanya dihalalkan oleh Islam Hadhari sebab itu lesen diberi dan program maksiat seperti diatas dibenarkan.

Malam tadi bila menonton 'nasyid' Islam Hadhari itu, rasa nak tergelak ada, nak marah ada dan rasa hairan pun ada. Manakan tidak, lagu yang dinyanyikan menggunakan Islam tapi penyanyinya tidak bertudung(rambut merah hijau semua ada), bercampur lelaki perempuan, senikatanya pula tidak ubah seperti lagu patriotik lain.

Pak Cik-pak cik dan mak cik-mak cik di kampung harap dapat berfikir dengan waras dan harapnya mereka sedar bahawa Islam Hadhari ini memang SESAT dan MENYESATKAN. Jangan termakan dengan kata-kata manis Imam Besar Islam Hadhari, As-Syeikh Al Badawi.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59