Tuesday, 21 February 2006

TAHNIAH KEPADA DATO' KAMARUDDIN ATAS PERLANTIKAN BELIAU SEBAGAI PENGARAH URUSAN HARAKAH YANG BARUKUALA LUMPUR, 21 Feb - DPP Kawasan Bukit Katil mengucapkan tahniah kepada Setiausaha Agung PAS, Dato' Kamaruddin Jaffar di atas perlantikan beliau sebagai Pengarah Urusan Harakah yang baru bagi menggantikan Dato' Hishamudin Yahaya.

Menurut memo yang ditandatangani oleh Pengerusi Harakah, Dato' Mustafa Ali, yang diedarkan kepada semua kakitangan Harakah dan anak-anak syarikatnya hari ini, perlantikan itu berkuatkuasa serta merta (hari ini 21 Februari).

Perlantikan itu, kata Mustafa dalam memonya, adalah keputusan Mesyuarat Jawatankuasa Harian PAS Pusat yang telah bersidang pada hari ini (21 Februari 2006).

DPP Kawasan mengharapkan Harakah akan lebih maju dan berdaya saing pada masa akan datang demi untuk memberikan maklumat dan berita alternatif kepada rakyat Malaysia.

"Sesungguhnya perlantikan Dato' Kamaruddin ini amat dialu-alukan oleh DPP Kawasan" demikian kenyataan ringkas yang dibuat oleh Ketua DPP Kawasan Bukit Katil, Hj Salamat Aman di sini petang tadi.

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 Comments:

Keahlian Unit Amal

Iklan

Artikel Menarik

A

 

Dewan Pemuda PAS Bukit Katil Hakcipta © 2011 Kredit Ubahsuai oleh Kijang59